Menu’s aperitiefconcerten en matineevoorstellingen

Nieuw in 2019 - 2020

Voor de matineevoorstellingen en na de aperitiefconcerten serveren we steeds een menu aan 34.00€ ( voorgerecht/hoofdgerecht/dessert ) of  28.00€ ( voorgerecht of dessert en hoofdgerecht ). Het bijwonen van de voorstelling is geen verplichting om te reserveren en voor iedereen toegangkelijk.

Bij matineevoorstellingen serveren we na de voorstelling op reservatie een echte Engelse Afternoon Tea ( Alles huisgemaakt met scones, cake, gebak, sandwiches, desserts en hapjes en natuurlijk thee en koffie naar keuze, een volledige maaltijd waardig ) 18.50€. Het bijwonen van de voorstelling is geen verplichting om te reserveren en voor iedereen toegangkelijk.

Matinee concert Zondagmiddag 10 November 2019

Terrine van Fazant – witloof en truffel – blackpudding – appelchutney – Kramiek.

&

Gebraiseerde rug van Kabeljauw – taartje met Zuiderse groenten – crème van Parmezaanse kaas en limoen – Kasteelaardappelen – waterkers

&

Panacotta met advocaat – banaan – Pecan – karamel – stroopwafel

 

Na de voorstelling op reservatie een echte Engelse Afternoon Tea ( Alles huisgemaakt met scones, cake, gebak, sandwiches, desserts en hapjes en natuurlijk thee en koffie naar keuze, een volledige maaltijd waardig ) 18.50€. 

 

 

 

Aperitiefconcert Zondagmiddag 24 November 2019

 

Carpaccio van zalm – herfstsalade – citrusmarinade – roze peper – venkel – dille – kruidenroom

&

Stoofpotje van hert – Porto – appeltaartje met peer in saffraan – mousse van wortel – compote van rode kool – gegratineerde aardappelen

&

Witte chocolade – Karamel fleur de sel – crumble van noten – merengue – basilicum